Web Analytics Made Easy - Statcounter

ناصر ریاحی در گفت‌وگو با ایلنا در مورد فعالیت کانال مالی سوئیس( SHTA) اظهار داشت: این کانال تنها یک مورد فعالیت انجام داده است که آن نیز از محل باقی مانده پول بانک مرکزی نزد بانک BCP سوئیس بوده و  اقدامات بعدی موکول به تخصیص ارز از سوی بانک مرکزی است. اشکال اساسی این سازوکار آن است که بانک BCP تنها با شرکت‌های سوئیسی کار می‌کند و حتی از گشایش حساب برای شرکت‌های دیگر اروپایی که طرف قرارداد ایران هستند، خودداری می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی ادامه داد: البته هر کانالی که باز شود و باری از دوش وزارت بهداشت و واردکنندگان برداشته می‌شود و بنابراین ما این اقدام را مثبت ارزیابى و از آن استقبال می‌کنیم و اقدام خوبی است. اما سوال اساسی این است که آیا بانک مرکزی پول آزاد در اروپا دارد که بتواند برای این موضوع تخصیص بدهد چون بانک BCP پول دیگری در اختیار ندارد.

نایب رئیس کمیسیون اقتصاد سلامت اتاق تهران در مورد روند واردات دارو گفت: در دو و سه ماه اخیر تنها ۳۰ درصد ارز مورد نیاز از سوی بانک مرکزی تخصیص داده شده است و این امر به صورت قطره چکانی است. ظاهراً می‌گویند که سهمیه سال ٩٨ وزارت بهداشت در مورد ارز تمام شده است. البته وزارت بهداشت درخواست کرده بود که از سهمیه سال آینده تخصیص دهند منتها تا امروز کاری صورت نگرفته است.

ریاحی افزود: ما ذخیره خوبی در مورد دارو داشتیم اما بخشی به دلیل شرایط پیش آمده ناشی از ویروس کرونا و بخشی هم به دلیل تعطیلات سال نو میلادی و عدم امکان واردات کافى در ٣ ماه گذشته، با مشکل مواجه شد.

عضو هیات رییسه اتاق بازرگانی تهران در مورد همکاری شرکت‌های خارجی در مورد دارو گفت: تا امروز در این مورد مشکلی نداشتیم اما در حال حاضر موضوع حمل دارو به مشکل اساسی تبدیل شده است. چون کالاهای دارویی عمدتاً با هواپیما و پروازهای مسافری منتقل می‌شدند که در حال حاضر تقریباً بیشتر پروازها از اروپا به مقصد ایران انجام نمی‌شود و با کامیون‌های باری نیز نمی‌توان این کالاها را منتقل کرد چون دمای مجاز و شرایط براى نگهدارى و حمل داروها با یکدیگر متفاوت است و محموله‌هاى دارویى عمدتا از لحاظ وزن و حجم کوچک هستند و نمی‌شود یک محموله را به تنهایى با یک کامیون حمل کرد. بماند که کامیون‌ها نیز براى عبور از مرز کشورهاى همسایه دچار اشکال هستند.

 وی افزود: بنابراین‌ شرکت‌های دارویی از یکى از تامین کنندگان خارجی خواسته‌اند هواپیمای چارتر برای این موضوع پیدا کند که این کار در حال انجام است و بار همه واردکنندگان به صورت هفته‌ای یکبار یا دوبار به وزن حداقل ۱۰ تن منتقل شود که البته تامین دارو هم باز موکول به تخصیص ارز است که متاسفانه فعلا انجام نمی‌شود.

رییس اتحادیه واردکنندگان دارو خاطرنشان کرد: هواپیما فراهم و مجوز پرواز هم تایید شده است منتهى در حال رایزنى با شرکت‌هاى دارویى هستیم که آیا بار دارند و حاضرند که بفرستند به یک کشور و بعد حمل شود یا خیر که البته در حال انجام است و نتیجه تا سه شنبه ١٧ مارچ مشخص می‌شود. ما حداقل باید ٨ تا ١٠ تن بار داشته باشیم، وگرنه کالا گران تمام می‌شود.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: ارز ایران بانک مرکزی دارو وزارت بهداشت بانک مرکزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۴۵۴۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود دارو و واکسن دامی در لرستان نداریم

به گزارش خبرنگار مهر، مصطفی زبردست امروز یکشنبه در گفت‌وگو با رسانه‌ها، اظهار داشت: در راستای رفع مشکلات تأمین دارو و واکسن دامداران و مرغداران استان این اداره کل با همکاری نظام دامپزشکی مبادرت به صدور مجوز فعالیت مراکز درمانی و توزیعی دارو و واکسن کرده است.

وی افزود: در همین راستا ۱۰۳ داروخانه دامپزشکی، ۸۰ درمانگاه دامپزشکی، چهار آزمایشگاه دامپزشکی و ۱۲ شرکت پخش و توزیع واکسن و دارو و دو کارخانه داروسازی دامپزشکی در لرستان فعال بوده و به مشتریان خود خدمات ارائه می‌دهند.

مدیرکل دامپزشکی لرستان، تصریح کرد: باتوجه‌به گستردگی جمعیت دامی روستایی و عشایری استان و افزایش میزان تعداد واحدهای دامپروری صنعتی این اداره کل در راستای تأمین دارو و واکسن‌های دامی موردنیاز در استان اقدام به صدور مجوزهای فعالیت برای متقاضیان واجد شرایط فعالیت در حرفه دامپزشکی کرده است.

زبردست اولویت صدور مجوز مراکز دارویی و درمانی را مناطق و بخش‌های استان عنوان کرد و هدف از این اقدام را دردسترس‌بودن خدمات دامپزشکی برای استفاده بهره‌برداران برشمرد.

وی گفت: با اقدامات انجام شده در حال حاضر هیچ‌گونه کمبود دارو و واکسن دامی در استان لرستان وجود ندارد.

کد خبر 6096978

دیگر خبرها

  • آخرین تلاش‌های دلار تلگرامی برای حفظ حمایت ۶۰
  • تدارک ۳۰ ویژه برنامه در هفته بسیج سازندگی/ فعالیت ۶۰۰ گروه جهادی در گرگان
  • کمبود دارو و واکسن دامی در لرستان نداریم
  • آجر شدن کار پزشکان قلابی در رشت
  • تخصیص ارز برای واردات تاکسی‌های برقی از سوی بانک مرکزی
  • سیاست ارزی غلط بانک مرکزی باعث کم اثر شدن رشد اقتصادی/قیمت کالاهای اساسی با قیمت ارز آزاد مچ شده است
  • تخصیص ارز تاکسی‌ های برقی تهران توسط بانک مرکزی
  • شهردار تهران: تخصیص ارز واردات ۲ هزار خودرو برقی توسط بانک مرکزی صورت می گیرد
  • هفتمین سفر فضایی «ویرجین گلکتیک» ماه آینده انجام می‌شود
  • تخصیص ارز تاکسی‌های برقی تهران توسط بانک مرکزی