Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-06@03:02:57 GMT

ایران در حال تدارک برگزاری اولین المپیاد جهانی ادبی

تاریخ انتشار: ۶ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۸۸۳۰۹۸

ایران در حال تدارک برگزاری اولین المپیاد جهانی ادبی

تهران- ایرنا- معاون مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان و باشگاه دانش پژوهان جوان گفت: اکنون در حال تدارک برگزاری اولین المپیاد جهانی ادبی در سال 98 هستیم تا فارسی زبانان برجسته را از سراسر دنیا گردهم آوریم.

عنایت سالاریان روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار حوزه آموزش ایرنا با اشاره به اینکه تدوین برنامه ها، دستور العمل ها، آئین نامه و محتوای آزمون آغاز شده و اکنون در میانه راه هستیم، اظهار داشت: از آنجا که زبان و ادبیات فارسی آنگونه که در کشور ما مردم صحبت می کنند و می نویسند در هیچ کجای دنیا حتی در افغانستان و تایجکستان مشابه ندارد بنابراین در صدد طراحی مدلی هستیم تا با استفاده از آن در اولین المپیاد جهانی ادبی، منجر به ترویج زبان، ادب و گویش فارسی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اضافه کرد: مخاطبان اصلی این المپیاد دانش آموزان هستند اما سعی می کنیم افرادی با سنین بالاتر را البته با شکلی متفاوت تر در این رقابت وارد کنیم.
معاون مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان و باشگاه دانش پژوهان جوان ادامه داد: هدف نهایی از برگزاری این المپیاد انتخاب افراد برگزیده نیست بلکه بیشتر تلاش داریم تا زبان و ادبیات فارسی در میان فارسی زبانان نقاط مختلف دنیا گسترش یابد به همین خاطر هیچ گونه محدودیتی برای شرکت کنندگان به جز کشورهایی که با آنها به لحاظ سیاسی روابط دیپلماتیک نداریم، اعمال نخواهد شد.
سالاریان با بیان اینکه تدوین آئین نامه اولین المپیاد جهانی ادبی تا آخر اسفندماه به پایان می رسد، تصریح کرد: با توجه به اینکه زبان و ادبیات فارسی دارای متولیان بسیاری در داخل کشور است و برگزاری این رویداد ادبی باید با همکاری و اجماع نظرات آنها صورت گیرد، هنوز زمان دقیق آن مشخص نیست اما به طور قطع سال آینده شاهد برگزاری المپیاد خواهیم بود.
وی با اعلام این مطلب که مرحله اول المپیاد ملی ادبی بهمن ماه امسال با شرکت 10 هزار و 369 نفر معادل 12درصد کل شرکت کنندگان المپیادهای 9 گانه علمی و ادبی برگزار شد، گفت: مرحله دوم این المپیاد هفته اول اردیبهشت سال آینده برگزار می شود و منابع آن نیز اکنون در اختیار دانش آموزان برگزیده مرحله اول قرار گرفته است.
معاون مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان و باشگاه دانش پژوهان جوان یادآورشد: در مجموع امسال 83 هزار و 694 نفر متقاضی شرکت در المپیادهای 9 گانه ریاضی، شیمی، فیزیک، ادبی، کامپیوتر، نجوم و اختر فیزیک، جغرافیا، سلول های بنیادی و زیست شناسی بودند که روزهای یکم تا پنجم بهمن ماه با یکدیگر به رقابت پرداختند.
سالاریان یادآورشد: به طور معمول کمتر از 10 درصد داوطلبان مرحله اول المپیادهای 9 گانه در مرحله دوم پذیرفته می شوند و در مرحله دوم نیز از مجموع این 10 درصد حدود 360 نفر برای مرحله سوم که معروف به دوره آموزشی تابستانی است، انتخاب خواهند شد و بر اساس ضوابط نیمی از دانش آموزان منتخب هر رشته در این مرحله برای رقابت های بین المللی برگزیده می شوند.
علمی**1883**1440

منبع: ایرنا

کلیدواژه: علمي آموزشي آموزش و پرورش المپياد ادبي جهاني

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۸۳۰۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نتایج سومین المپیاد تخصصی برق دانشگاه آزاد اشکذر اعلام شد

مهدی دهقانی اشکذری عضو هیئت علمی گروه برق و دبیر برگزاری سومین المپیاد تخصصی برق در دانشگاه آزاد اسلامی اشکذر در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا اعلام کرد که سومین المپیاد تخصصی برق ویژه هنرجویان رشته برق استان یزد در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اشکذر برگزار شد.

وی اضافه کرد: هدف از برگزاری این المپیاد انجام آزمون‌های تئوری و عملی و معرفی نفرات برتر هنرستان‌های استان یزد در برای جذب در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اشکذر و معرفی این افراد به صنعت و آموزشگاه‌ها بود.


 
عضو هیئت علمی گروه برق و دبیر برگزاری سومین المپیاد تخصصی برق در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اشکذر افزود: این المپیاد به صورت استانی و با مشارکت اداره‌کل آموزش و پرورش استان یزد و با حمایت شرکت شیوا امواج و شرکت آریان نیرو در دو محور طراحی مدار‌های فرمان و قدرت و طراحی و اجرای مدار‌ها توسط کنترل کننده‌های منطقی برگزار شد و در مجموع ۶۰ شرکت‌کننده از هنرستان‌های شهید رجایی، شهید چمران و شهید منتظر قائم و ذکایی یزد، شهید چمران میبد، شهید باهنر بافق، عباس ابن علی تفت، شهید مدنی زارچ، شهید بهشتی مهریز و هنرستان نمونه دولتی خادمی شهرستان اشکذر در این المپیاد شرکت کردند که پس از برگزاری آزمون‌های تئوری و عملی، ۶ نفر برگزیده آزمون تئوری و تیم هنرستان عباس ابن علی شهرستان تفت برگزیده آزمون عملی شدند.

دهقانی اشکذری متذکر شد: در حاشیه برگزاری این المپیاد، دانش‌آموزان از امکانات و تجهیزات رشته مهندسی برق دانشگاه از جمله آزمایشگاه‌های PLC و کارگاه مدار فرمان، کارگاه اتوماسیون، کارگاه PLD کنترل بازدید کردند.
 
وی تشریح کرد: در پایان این المپیاد ایمان باقریان تفتی و امیر محمد دره شیری به ترتیب به عنوان نفرات اول و دوم از هنرستان عباس ابن علی تفت و محمدمهدی یاوری فرد، سید سجاد امامی و امیر حسین خانی از هنرستان شهید چمران یزد و محمد اسلامی مهدی‌آبادی از هنرستان شهید منتظر قائم یزد به عنوان نفرات برتر المپیاد معرفی شدند و در مراسمی که در سالن اجتماعات دانشکده تحصیلات تکمیلی واحد اشکذر با حضور مسئولان دانشگاه برگزار شد از آنان تجلیل شد.

عضو هیئت علمی گروه برق و دبیر برگزاری سومین المپیاد تخصصی برق در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اشکذر عنوان کرد: : هنرجویان برگزیده به شرط انتخاب دانشگاه آزاد اسلامی واحد اشکذر برای ادامه تحصیل از تخفیف شهریه در دوران تحصیلی برخوردار خواهند شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جایزه نوبل ادبی باید به فردوسی تعلق می‌گرفت
  • کسب رتبه برتر در جشنواره ملی شعر دوست من کتاب
  • ایران در ارمنستان چگونه معرفی می‌شود؟
  • ایران هراسی در مقابل آموزش زبان فارسی و تبلیغ سفر به ایران
  • شاعری که براساس دانش ادبی شعر نسروده!
  • ببینید | ادبیات فارسی بر قله جهان
  • نتایج سومین المپیاد تخصصی برق دانشگاه آزاد اشکذر اعلام شد
  • علت مشکلات جیدون سانچو در منچستریونایتد از زبان تیری آنری (زیرنویس فارسی)
  • ادبیات فارسی بر قله جهان + فیلم
  • آیا حذف زبان فارسی در افغانستان ممکن است؟